Ciclisme

Groves guanya en un disputat esprint una etapa força tranquil·la de la Vuelta

La nota negativa, la caiguda i l’abandonament d’Alaphilippe

L’australià Kaden Groves (BikeExchange) s’ha imposat a l’esprint en l’onzena etapa de la Vuelta que ha arribat a Cabo de Gata després de 191,2 km. L’australià ha superat en un disputat esprint al neerlandès Danny van Poppel (Bora) i al belga Tim Melier (Alpecin). Aquesta ha estat la primera victòria de Kaden Groves en una gran volta i la novena de la seva carrera.

L’etapa ha sigut molt tranquil·la, hi ha hagut una escapada de tres corredors que ha arribat a tenir com a molt quatre minuts de marge, però el pilot sempre l’ha tingut controlada. A 26 km del final el pilot ha atrapat al darrer supervivent. No hi han hagut canvis en la general.

La nota negativa de la jornada ha sigut l’abandonament del doble campió mundial Julian Alaphilippe (Quick-Step) que ha patit una caiguda i s’ha fet mal a l’espatlla dreta. És un company molt important del líder, Remco Evenepoel, que no podrà comptar amb ell a partir d’ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)