Tennis

Badosa no passa de la 2a eliminatòria

Tennis. Obert dels Estats Units. També va quedar eliminat Albert Ramos contra Cilic (6-2, 6-4 i 7-6 (7-4) i 6-3)

Paula Badosa va fer les maletes més aviat del previst en l’obert dels Estats Units i continua sense passar de la segona eliminatòria després de ser eliminada per la croata Martic en poc més de dues hores de partit (7-6, 1-6 i 2-6). La de Begur va guanyar el primer set en el tie break amb un 7-5 en el desempat per sumar el primer punt (7-6). La catalana, però, va topar amb una Petra Martic, número 54 de la WTA, impressionant en el segon set, que ràpidament li va trencar el servei i va encarrilar el segon set, en què la catalana va estar totalment fora del partit (1-6). En el tercer i definitiu set es va mantenir la tendència amb la croata jugant amb molta confiança i Badosa a remolc. Tot i així, amb 1-4 Badosa va tenir la possibilitat de trencar el servei a la croata, però Martic va capgirat el punt i va deixar el partit ja vist per a sentència en situar el 2-6.

D’altra banda, en categoria masculina el mataroní Albert Ramos també va ser eliminat per Marin Cilic, número 17 del món (6-2, 6-4 i 7-6 (7-4) i 6-3). El català va anar a remolc des del primer set quan el croat li va trencar el servei molt aviat per apuntar-se el primer set (6-3). En el segon set la clau va ser quan Ramos s’havia situat amb un 4-3 i servei, però el va perdre i es va arribar al tie break, en què el català va acabar cedint (7-6). Amb 2-0, a Ramos se li va fer una muntanya la remuntada i en l’últim set Cilic va rematar la feina (6-3) i va enfonsar el català.

Serena Williams allarga el comiat

La nord-americana va desfer-se de la número 2 del món, Anett Kontaveit, per 7-6 (4), 2-6 i 6-2 en una pista central plena a vessar en el que podia haver estat el seu últim partit. La seva rival en la tercera eliminatòria serà l’australiana Ajla Tomljanovic, 46a del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)