Futbol sala

Final boig amb 4 gols en 21 segons

Futbol sala. El Barça assoleix la seva 11a copa contra un Industrias amb caràcter en un gran espectacle català

Industrias 4 Barça 5

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Borja, Uri Santos, Nil, Povill i Cardona –cinc inicial– David Peña, Almagro, David Álvarez, Sebas Corso, Nil Closas, Khalid, Víctor Ramos i Abdel Mottaki.FC BARCELONA:Feixas, A. Coelho, Dyego, Catela i Adolfo –cinc inicial– Àlex Lluch (p.s.) Matheus, Antonio Pérez, Lozano, Pito, Sergio González, Marcenio i Ortiz.PARCIALS:0-1 Adolfo (1’); 0-2 Pito (7’); 0-3, Catela (13’); 1-3 Pito p.p (16’); 2-3 Corso (28’); 2-4 Coelho (40’); 3-4 Povill (40’); Pito 3-5 (40’) i 4-5 Povill (40’).

El Barça és el nou campió de la copa Catalunya després de superar el vigent campió, l’Industrias Santa Coloma (5-4), i suma així el seu onzè títol en la competició. Va ser un partit de molta emoció en què els blaugrana guanyaven 3-0 al cap de 13 minuts. Però un autogol increïble i mai vist de Pito va donar esperances als colomencs. I encara més quan Corso, de penal, va passar la pressió a un Barça que va perdre intensitat (3-2). L’equip de Xavi Closas va enviar dues pilotes al travesser i una pilota al pal. Però a 52 segons per al final Coelho va encarrilar la final amb un penal amb suspens que va tocar el porter colomenc (2-4). Tot i així, Povill, amb l’Industrias jugant amb porter jugador, va tornar a posar-hi emoció (3-4) després d’una rematada de cap. Però Pito, només tres segons després, va sentenciat (5-3). En un final boig el mateix Povill va tornar a marcar quan quedaven 32 segons. A 10 segons per al final hi va haver una caiguda a la porteria del Barça no assenyalada on el porter Feixas no va tocar el jugador de l’Industrias. En 21 segons es van marcar fins a quatre coses, un fet inèdit en la història.

El Penya Esplugues reedita el títol amb un minut clau

L’AE Penya Esplugues va reeditar el títol de la copa Catalunya en superar l’AE Les Corts (3-1) en un partit en què es van marcar tots els gols a la primera part. El matx es va aturar per una apagada de l’enllumenat. La final va estar marcada per 48 segons d’autèntica bogeria entre el minut 9 i el 10 del primer temps, on les de Dani Chao van marcar dos gols (Irina Godó i Marta González). Abans del descans, Helena Rodríguez, de doble xut, va reduir diferències, però després Irina Godó va rematar la feina. Les barcelonines van tenir molta mala sort en enviar fins a tres pilotes al pal.