Patinatge

Llorenç Álvarez revalida l’or en solo dance en l’europeu

El patinador de Terrassa Llorenç Àlvarez va proclamar-se ahir campió d’Europa de solo dance en categoria sènior masculí, un títol que va ja aconseguir l’any passat i que ha revalidat enguany a Andorra. L’egarenc continua amb la seva trajectòria excel·lent en aquesta modalitat, en la que només porta dos anys competint, i ha guanyat totes les competicions en què ha participat.

Per alçar el títol de campió d’Europa Àlvarez ha rebut una puntuació de 155.70 punts, millorant la marca de l’Europeu de 2021, i confirma la seva candidatura per guanyar el Campionat del Món dels WSG. En el seu primer any també va ser campió del món, i el passat més d’agost, campió de l’Artistic World Cup.

En aquest campionat d’Europa ha arribat una altra medalla catalana, l’aconseguida per Ot Font, també en modalitat solo dance, en categoria júnior. Font ha acabat sent subcampió, millorant la tercera posició en què va finalitzar a l’style dance.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)