Futbol sala

Conveni entre el Girona Escola de futbol sala i ElPozo Múrcia

El Girona Escola de futbol sala ha firmat un conveni de col·laboració amb ElPozo Múrcia, un dels equips de referència de l’estat. A més de facilitar la possibilitat que joves jugadors del club gironí tinguin l’oportunitat de fer el salt a ElPozo, l’acord preveu un amistós entre els dos equips sèniors a Girona, partits dels equips base gironins a Múrcia i formació dels entrenadors del Girona EFS a l’estructura d’ElPozo.

“Estem molt contents de signar aquest acord; és el primer cop que ho fem al club i ens farà pujar el nivell en tots els àmbits. El punt principal d’aquest acord és que els jugadors del nostre planter puguin anar a fer les proves a ElPozo Murcia”, explica Josep Buixeda, president del Girona EFS. Els contactes amb ElPozo van sorgir arran d’una conversa del president dels gironins, Josep Buixeda, empresari amb passat en el món de les càrniques, amb el patrocinador principal del club de Múrcia, que és de l’àmbit alimentari.

El Girona EFS començarà la temporada 2022-2023 amb un pressupost proper als 80.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)