Pàdel

Sis medalles catalanes en la darrera jornada de l’europeu a Andorra

Els patinadors catalans han tancat el darrer dia del campionat d’Europa de patinatge artístic 2022, celebrat a Andorra, amb la consecució de sis medalles més, en categories júnior i sènior.

El major èxit ha estat l’or de Sira Bella, que s’ha confirmat al capdamunt de la classificació júnior femenina i s’ha proclamat campiona continental. La patinadora de l’AS Cunit ha rebut una valoració de 174’61 punts, aconseguint molta avantatge respecte les seves rivals. Precisament en segona posició hi ha finalitzat una altra catalana, Anouk Vizcarro, que ha sumat una nova medalla al palmarès català. Elna Francès, tercera representant en aquesta categoria, ha acabat l’europeu en sisena posició.

La competició júnior masculina també ha tingut un podi amb dos catalans. Es tracta d’Aleix Bou i d’Arnau Pérez, que s’han penjat la plata i el bronze respectivament. Bou ja era segon després del programa curt,i Arnau Pérez ha aconseguit remuntar en el llarg per escolar-se al podi

Les altres dues medalles han arribat de la mà de Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac) i Clàudia Aguado CPA Ripollet), patinadores de categoria sènior, que també han finalitzat en segona i tercera posició respectivament. Escrich, que va ser campiona el 2019, ha millorat la quarta posició aconseguida el 2021, mentre que Aguado no podia obtenir millor resultat en el seu primer any de categoria sènior. Andrea Silva, que també era a la convocatòria per participar al campionat, finalment no hi ha pogut participar per lesió.

També ha causat baixa Pau Garcia, campió el 2021 en una categoria sènior masculina que enguany ha quedat orfe de medallistes catalans. Iván Pérez, però, s’hi ha quedat a tocar, a la quarta posició, mentre Àlex Medina ha obtingut la sisena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)