Ciclisme

Molano sorprèn Pedersen a Madrid, rendit a Evenepoel

La 77a edició de la Vuelta ja és història amb l’arribada de la cursa a Cibeles després de la 21a etapa, de 96,7 quilòmetres amb inici a Las Rozas que servien d’homenatge a Remco Evenepoel (Quick-Step) i als també guanyadors Alejandro Valverde (2009) i Vincenzo Nibali (2014), que es retiren aquest 2022. Marc Soler (UAE), a més, és escollit el més combatiu de la cursa. La victòria a Madrid és per a Juan Sebastián Molano (UAE), que deixava Mads Pedersen amb tres, les mateixes que Richard Carapaz i aconseguia la seva primera etapa en una gran.

Julius Johansen (Intermarché) i Lucas Plapp (Ineos) a més de 8 voltes –tenia 5,5 km cadascuna– acaparaven els focus, després que Valverde fes la primera rebent un bany de masses i Enric Mas (Movistar) bonifiqués en l’esprint intermedi per poder ser tercer en la classificació de la regularitat que s’enduia Mads Pedersen (Trek). El pilot sentia la campana de la última volta a 11 segons de la parella de joves que anaven al davant fins que quedaven 3 quilòmetres, en un dels girs de 180 graus, que els servia per allargar la proesa dos mil metres més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)