Ciclisme

La Volta tindrà un inici d’etapa a Olost

La Volta Ciclista a Catalunya inclou Olost com una de les sortides d’etapa, en la seva 102a edició que es durà a terme del 20 al 26 de març de l’any que ve. “La sortida d’una etapa de la Volta és una gran oportunitat per a Olost i Santa Creu, i, també, pel Lluçanès. La constatació que els pobles rurals poden organitzar esdeveniments extraordinaris. Satisfacció, agraïment, compromís i responsabilitat per la consecució d’aquest esdeveniment que és una finestra d’oportunitat i la suma de voluntats d’un municipi compromès amb el ciclisme i l’esport” diu Josep Maria Freixanet, l’alcalde de la localitat del Lluçanès; que té 1.200 habitants. “Sempre és una gran notícia que una nova població s’estreni com a sortida o arribada d’etapa. En aquest cas, Olost serà un escenari ideal per tal de fer una gran sortida, i que tothom pugui gaudir de tot l’espectacle associat a la Volta ” posa en valor Rubèn Peris, president de la Volta.

L’anunci que Olost serà el punt de sortida d’una de les etapes arriba la setmana després de l’anunci que Llívia també serà el punt de partida en una de les set jornades. En el cas del municipi de la Cerdanya serà la dotzena ocasió que una etapa de la tercera prova per etapes més antiga del continent, només superada pel Tour i el Giro, sigui el punt d’inici o de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)