Waterpolo

Marta Bach anuncia la retirada

L’eterna capitana del CN Mataró posa fi a tres lustres com a jugadora del primer equip, en què ha estat una peça fonamental i un referent en el creixement del conjunt maresmenc

“És difícil acomiadar-se de la que ha estat la meva vida durant 15 anys. Avui puc dir que la meva trajectòria com a jugadora de waterpolo ha acabat. Ho faig amb tranquil·litat i felicitat. Em sento afortunada d’haver-me dedicat al meu esport durant tants anys.” Amb una carta oberta a les xarxes socials, la capitana del CN Mataró Marta Bach (1993), protagonista dels èxits de la selecció espanyola en l’última dècada fins als Jocs de Tòquio, anuncia que deixa la competició de primer nivell. La defensora de boia mataronina ja havia tancat al novembre del 2021 la seva etapa en el combinat estatal, amb un palmarès espectacular (dues plates olímpiques, un or i dues plates mundials, i dos ors i un bronze europeus), però va decidir continuar un any més en el club de la seva vida, a les ordres de Dani Ballart i amb el que ha assolit els últims tres títols de la seva carrera, la copa de la reina, la supercopa d’Espanya i la copa Catalunya. Amb paraules d’agraïment al CN Mataró i a tots els seus entrenadors, Bach recorda la setmana gloriosa de l’abril del 2016 en què el seu equip va aconseguir els seus primers èxits, amb la copa de la reina i la copa LEN.

En el moment del seu comiat, Bach també agraeix a totes les jugadores que han passat pel vestidor del CN Mataró en especial a Clara Cambray. “Els valors que aportes a l’equip i al club són admirables i, juntes, sempre hem intentat transmetre’ls a totes les companyes que optaven per venir a jugar a Mataró”, remarca. La ja exjugadora també destaca el suport constant de la seva família i al de la seva parella Ramiro Veich, actualment jugador del CN Sabadell. “Penjo el gorro, però seguiré de ben aprop el waterpolo i el meu estimat club”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)