Waterpolo

Homenatge al Barceloneta

Waterpolo. El president del Port de Barcelona, Damià Calvet, fa un acte de reconeixement a la bona trajectòria de l’equip mariner tant en les competicions de clubs com pels èxits amb la selecció estatal

Una delegació del Port de Barcelona, amb el seu president, Damià Calvet, al capdavant, va fer ahir al World Trade Center un acte de reconeixement a la bona trajectòria de l’equip de waterpolo del CN Atlètic Barceloneta, que un curs més va exercir la seva supremacia en totes les competicions estatals i va ocupar el cinquè lloc en la final a vuit de la Champions a Belgrad. Una bona línia que aquest estiu s’ha estès amb els èxits de la selecció espanyola, ja que els jugadors mariners eren majoria tant en l’equip que va obtenir l’or mundial a Belgrad (8), com en els bronzes en la superfinal de la lliga mundial d’Estrasbrug (6) i en l’europeu de Split (8).

“Des del Port ens dediquem a moure l’economia a través dels contenidors, els ferris o els creuers, però també hi ha el retorn social a través de les concessions dels clubs esportius i nosaltres estem orgullosos de la relació directa que tenim amb l’Atlètic Barceloneta. La trajectòria de l’equip de waterpolo és excepcional i il·lusionant, i sempre ens tindran al seu costat per ajudar-los”, va remarcar Calvet, que va lliurar al club mariner una reproducció de La Torre del Rellotge, amb 250 anys d’història i tot un símbol del port barceloní. “Confirmo que la implicació del Port amb el club és molt positiva”, va etzibar el president de l’Atlètic Barceloneta, Julián García, un antic i històric sindicalista de la estiba. El capità de l’equip, Felipe Perrone, també va agrair el suport del Port de Barcelona. “Per en Julián sabem que molts dels socis del club viuen a la zona del port, o que molts dels seus fills juguen a waterpolo, i per això la relació és molt especial”, va sentenciar. García i Perrone van lliurar dos casquets i una pilota de waterpolo a Calvet amb les signatures de tots els jugadors.

EL PROTAGONISTA

Sou un exemple de la relació del Port amb la ciutat i estem orgullosos de vosaltres
Damià Calvet
president del port de barcelona

Elvis Fatovic: “El nostre somni és a Europa”

Els èxits de l’Atlètic Barceloneta i de la selecció espanyola ja són història i avui l’equip mariner comença una nova temporada amb els quarts de final de la copa Catalunya contra el Quadis CN Mataró (a les 20.45 h). “Ha estat un estiu perfecte per a la selecció espanyola. Dilluns vam fer el primer entrenament amb tots els jugadors junts i demà [avui] ja jugarem el primer partit. Tenim molt bones expectatives, tot i que tornarà a ser una temporada molt llarga i difícil per als jugadors, amb moltes competicions, tant de clubs com de seleccions. Però ja sabem com és la vida de l’esportista. Sabem el que volem, ho volem tornar a guanyar tot en les competicions d’aquí i després tenim el somni de la Champions, a Europa“, va explicar el tècnic croat, Elvis Fatovic, que afrontarà la seva segona temporada al capdavant de l’equip mariner. Respecte al curs passat, l’Atlètic Barceloneta té les baixes de Dani López Pinedo (retirat), Álvaro Granados (Novi Beograd), Óscar Asensio (CN Barcelona) i Albert Ponferrada (Berkeley), i les incorporacions de Roger Tahull i Niko Paul, el montenegrí Dusan Matkovic i l’australià Nick Porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)