Rugbi

Santboiana-Ciencias i Ordizia-Barça, arrenca la lliga amb canvi de format

La Santboiana, el degà del rugbi estatal, inicia demà al fortí del Baldiri Aleu la defensa del títol contra el Ciencias de Sevilla (12h), mentre que el Barça visita l’Ordizia, el subcampió (12 h). La 55a edició de la lliga de divisió d’honor presenta canvi de format i aplega 13 equips que s’enfrontaran a una volta. Els sis millors després de tretze jornades jugaran en el grup A arrossegant els punts i tindran el play-off garantit, al qual s’hi afegiran els dos millors del B. Els dos últims baixaran de categoria i l’onzè jugarà una promoció de permanència contra el perdedor de la final per l’ascens de la divisió d’honor B. La inclusió a darrera hora per part de la federació del Gernika ha canviat el calendari inicial. El derbi català es jugarà el 15 de gener en la novena jornada a laTeixonera, el camp blaugrana.

La Santboiana, que ja fa divuit mesos que no perd al Baldiri Aleu, afronta el curs amb la màxima il·lusió i la necessitat de millorar el joc de la IV Supercopa de Catalunya, en la qual el Barça, quart-finalista el curs passat i un altre dels equips amb aspiracions, va obtenir el títol de manera brillant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)