Gimnàstica

Joe Fraser i Manila Esposito, vencedors al Blume

El campió europeu s’ha imposat en la pugna final per la victòria per davant del japonès Kazuma Kaya i el català Joel Plata

El britànic Joe Fraser (84,950 punts) i la italiana Manila Esposito (53,300) s’han imposat en la 40a edició del memorial Joaquim Blume, que després de quatre anys ha tornat a portar la gimnàstica artística de primer nivell al Pavelló Olímpics del Vall d’Hebron de Barcelona.

L’aparell de barra fixa ha estat determinant en la resolució del podi masculí, ja que el japonès Kazuma Kaya i el català Joel Plata (CG Sant Boi), els altres aspirants a la victòria, han caigut i han aplanat el camí del triomf final al triple campió europeu. Kaya, com a l’edició del 2018, ha estat segon (84,350) i el gimnasta de Viladecans ha completat el podi (83,100). El jove de 18 anys Pau Jiménez (Salt GC), que afrontava el seu primer Blume, ha ocupat una meritòria vuitena plaça (77,700).

El títol femení ha estat molt més clar per a Esposito, que s’ha imposat amb suficiència a la seva compatriota Veronica Mandriota (50,850) i a la valenciana Laura Casabuena (50,650). La gimnasta de l’Egiba Manresa Lorena Medina, que ha estat flirtejant amb les places de podi durant tota la competició, s’hi ha quedat finalment a les portes, a només tres dècimes (50,350), per una penalització en l’exercici de terra. Just per darrera de Medina, en cinquè lloc, s’ha classificat la també catalana Paula Raya (Esplugues les Moreres), amb 50,050 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)