Waterpolo

El CN Barcelona reacciona contra el Jadran Herceg Novi (13-12)

S’ha refet d’un mal inici (2-5) i demà es jugarà l’accés a la fase següent de la Champions contra l’Oradea (11.45 h)

El CN Barcelona ha segellat un treballat triomf contra el Jadran Herceg Novi (13-12) i demà, en l’última jornada a la Nova Escullera, es jugarà l’accés a l’eliminatòria prèvia a la fase de grups de la Champions contra l’Oradea (11.45 h). L’equip cenebista s’ha sabut refer d’un mal inici (2-5, 4-2, 5-3 i 2-2) i resistir l’embranzida final del conjunt montenegrí. Els gols, com en la jornada de divendres, han estat molt repartits: Blai Mallarach (3), Pol Gomà (2), Marko Vavic (2), Òscar Asensio (2), Marc Valls (1), Marc Frigola (1), Guillem Garcia (1) i Abel Ramon (1).

En la posada en escena, el conjunt cenebista ha fet massa concessions, tant en defensa com en atac, malbaratant les accions d’home de més, i el Jadran Herceg Novi no ha perdonat en ràpides transicions. En el segon quart, el duel s’ha endurit. El partit ha entrat en una fase de cert descontrol, d’anades i vingudes, però l’equip de Víctor González ha estat capaç de redreçar el rumb per arribar a l’equador amb un resultat més ajustat (6-7). La remuntada cenebista ha prosseguit després de la represa. La millora dels percentatges en les accions de superioritat i els contraatacs han estat els arguments locals amb els gols de Frigola, Asensio, Ramon, Mallarach i Vavic consumaven la remuntada (11-9). El Jadran replicava amb un gol de a tres segons abans d’entrar en el darrer quart i un altre en l’inici de l’últim període per tornar a restablir l’equilibri. El CN Barcelona ha sortit victoriós amb l’intercanvi de gols finals, i amb les dianes de Guillem Garcia i de Blai Mallarach, de contraatac, ha pogut emportar-se els tres punts, claus per assegurar-se una de les dues primeres places i continuar vius en la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)