El CN Terrassa perd contra el Palerm (18-15) i diu adéu a l’Euro Cup

Ha començat amb un 4-0 en contra i sempre ha anat per darrera en el marcador

El CN Terrassa ha estat derrotat pel Telimar Palerm per 18-15 (5-2, 4-4, 6-5 i 3-4) i a falta d’un partit de la fase de qualificació de l’Euro Cup no seguirà endavant en aquesta competició i passarà a jugar la Challenge Cup, un torneig de nova creació. Demà tancarà aquesta fase jugant contra l’Estrasburg (13.20 h), el líder invicte del grup que s’està disputant a Kranj (Eslovènia)

El conjunt egarenc ha començat malament contra el conjunt italià i ha encaixat un 4-0 d’entrada. Al final del primer quart s’ha arribat amb un 5-2. En el segon els egarencs han aconseguit mantenir la diferència de tres gols amb el 9-6 al descans. El CN Terrassa ho ha intentat, però mai s’ha pogut apropar al seu rival i només ha aconseguit un marcador favorable en el darrer quart. Adrià Delgado ha marcat cinc gols i Victor Flores n’ha fet tres.