Ciclisme

La Volta a Catalunya 2023 ja té el recorregut definit

La 102ª edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà del 20 al 26 de març de 2023, ja té el seu recorregut definit amb la oficialitat de totes les poblacions que seran sortides i arribades de la cursa. Amb inici a Sant Feliu de Guíxols i final a Barcelona, la Volta recorrerà Catalunya amb moltes novetats respecte l’edició precedent.

De fet, en relació a la darrera edició, la 101, únicament es mantenen en el disseny del recorregut les poblacions d’inici i final de la cursa, i l’arribada en alt a La Molina. Sant Feliu de Guíxols repetirà per segon any consecutiu com a gran inici de la cursa, mentre que Barcelona posarà el punt i final a una edició exigent i variada.

Així doncs, la Volta 102 tindrà nombroses novetats, com la sortida per primer cop d’Olost o l’arribada per primera vegada a Molins de Rei. Els retorn de la Volta dècades després a Martorell (1994, darrera vegada) i Sabadell (2003, el darrer cop), així com tornar a Llívia (2018); i Mataró i Vallter (2021) després d’un any d’absència, seran bons motius per tal d’animar al públic a viure “in situ” les etapes de la prova, que un any més tornarà a reunir els millors equips i ciclistes del món per carreteres catalanes.

La Volta de 2023 tindrà tres finals en alt per primer cop en molts anys, ja que als habituals de La Molina i Vallter -on sempre s’hi ofereix espectacle- s’hi suma un gran final a les Terres de l’Ebre. Amb sortida a Tortosa i arribada a Lo Port, els escaladors tindran un repte d’alçada en aquesta Volta.

Els detalls de quilometratges i característiques de cada una de les etapes seran anunciats en la presentació oficial que es portarà a terme a principis de l’any 2023.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)