Catalunya empata en el darrer minut contra Xile

Futbol sala. Anna Burgaya, de falta, fa el 3-3 en el debut català en el mundial

Catalunya 3 Xile 3

CATALUNYA:Páez, Cruz, Burgaya (1), Ferrer, Vilamala –equip inicial–, Eli Claus, Iria Valero (1), Corina Durante, Irene González, Cristina Naranjo, Marta González i Ainoa Montoya (1).XILE:Guerrero (1), Alvarado (1), Allendes (1), Garuzizo, Quezada –equip inicial–, Gómez, Ojeda, Mariñelarena, Hueicha, Ramírez i Llancapani.

La selecció catalana femenina va iniciar el mundial de Colòmbia amb un empat in extremis contra Xile (3-3) en el grup A, en el qual Veneçuela va apallissar Bolívia (18-0). Un gol de falta d’Anna Burgaya va atorgar al conjunt de David Viñes un empat valuós. Catalunya es va avançar amb un gol d’Ainoa Montoya. Xile es va refer abans del descans amb un xut de la portera Danae Guerrero. Després de la represa, a més, les sud-americanes es van posar al davant en una nova jugada desafortunada de les catalanes. El 2-1 en contra va fer que Catalunya avancés línies i va trobar la recompensa amb el 2-2 a falta de 4 minuts, obra d’Iria Valero. La selecció, però, va pagar la seva pressió acumulant 5 faltes i Xile va marcar de doble penal (2-3). Catalunya va pressionar fins que, a un minut del final, Anna Burgaya va transformar una falta per l’escaire.