El Fraikin Granollers s’imposa al Benidorm en els darrers cinc minuts (32-28)

L’enfrontament ha estat molt ajustat i amb mínimes diferències per un i altre

El Fraikin Granollers ha aconseguir una treballada victòria per 32-28 contra el Benidorm, que no ha cedit fins els darrers cinc minuts del partit. Els vallesans han hagut de tenir paciència i adaptar-se a l’atac de set jugadors sens porter dels alacantins durant gairebé tot el partit. L’enfrontament ha estat molt ajustat i la màxima diferència de gols han estat els quatre del resultat final.

La primera meitat ha sigut molt anivellada amb avantatges d’un gol per un i altre equip, fins arribar al descans amb un 14-15. En el segon temps el Benidorm s’ha avançat de dos gols (17-19), però el Granollers ha respost amb un parcial de 4-0 (21-19) i s’ha mantingut per davant. En aquest segon període els vallesans han tret més profit de l’atac sense porter dels alacantins i han anotat deu gols a porteria buida. A falta de cinc minuts el partit estava empatat (27-27) i el Granollers ha fet un parcial de 5-1 i s’ha emportat la victòria. Pol Valera ha estat el màxim anotador amb 6 gols.