El Mediterrani, hipotecat

Waterpolo. Encaixa un gol en el darrer segon contra el PAOK (9-9) i depèn del que facin els grecs avui per accedir als vuitens de l’Euro Cup. El Barcelona derrota el Duisburg (16-14) i és viu

El Mediterrani va encaixar un gol fatídic en el darrer segon i va empatar 9-9 (5-1, 2-2, 1-2 i 1-4) contra el PAOK de Salònica a Zagreb en el darrer partit de la segona fase de l’Euro Cup i depèn del partit que avui ha de jugar el conjunt grec contra el Primorac Kotor montenegrí contra el PAOK per accedir als vuitens. El conjunt de Jahzzel Martínez va fer un gran primer quart, però va notar el cansament acumulat en el tram final i els grecs van amenaçar posant-se a un gol (8-7). Jan Pérez va anotar el 9-7 i el PAOK va reaccionar: 9-8 a 1:33 d’un final ben incert. Malauradament, el conjunt grec va empatar en el darrer segon. El màxim golejador del conjunt de Sants va ser Pol Prat (3). Al matí, un gol d’Álvaro García a 1:04 del final li havia permès guanyar amb remuntada inclosa el Primorac Kotor de Montenegro (12-11). El Mediterrani havia arribat a perdre per tres gols (7-10) a vuit minuts de la conclusió del partit, però un parcial de 5-1 el va reanimar. L’equip català va començar la fase dijous amb un empat contra l’amfitrió Mladost Zagreb i divendres va encaixar una derrota severa contra Honved Budapest (6-15).

En el grup C, format per només quatre equips, el CN Barcelona, que va debutar amb derrota per 14-11 contra del Tourcoing, ahir va vèncer per 16-14 el Duisburg, l’amfitrió, i encara és viu. Avui es juga l’accés als vuitens contra el Telimer Palerm (10 h), amb el qual està empatat a tres punts. Blai Mallarach, amb set gols, va ser el màxim golejador del partit i va catapultar els de Víctor González.