Futbol sala

Catalunya perd contra Veneçuela i acaba quarta el mundial (3-0)

Catalunya, que havia perdut per 1-6 davant de Veneçuela en la fase de grups, tampoc no ha pogut superar-la avui en el partit per al tercer i quart llocs (3-0) i acaba quarta el mundial de Mosquera (Colòmbia), la segona millor classificació de la seva història en quatre participacions. L’equip de David Viñes ha notat el desgast de la duríssima semifinal contra el Canadà en què va caure dissabte en els penals i no ha tingut arguments davant d’un conjunt més sencer i superior tècnicament.

Els Segadors han sonat amb emoció a la pista de Mosquera i ha arrencat el partit. Berta Vilamala s’ha fet un desgraciat gol en pròpia porta en el minut 4. Veneçuela ha tingut més possessió i ha imposat el ritme però encara no havia generat perill davant d’un equip ben plantat.

Tot i que Catalunya ha tingut una oportunitat en una falta llançada per Anna Burgaya, li ha costat molt arribar amb perill. Jeismar Cabezas ha fet el 2-0 amb un xut molt col·locat que ha entrat per tot l’escaire i que feia justícia al que s’estava veient.

Catalunya s’ha seguit defensant amb ordre però, absolutament fosa, no ha mossegat al davant. Les intervencions de Marta Paéz han evitat el tercer gol sud-americà fins que Maria Betancourt ha clavat el 3-0 a 6:15 del final i ha deixat el partit absolutament sentenciat.