Patinatge

El CPA Olot i el CPA Girona volen conquerir l’Argentina

Patinatge. World Skate Games. El club garrotxí, campió d’Europa per quinzè cop i invicte enguany, aspira al seu catorzè títol mundial

Dos equips gironins competiran diumenge a Buenos Aires novament en el més alt nivell mundial dels grups de xou. El CPA Olot, màxim favorit i vigent campió, i el CPA Girona, que lluitarà pel podi, seran dos dels nou participants en els World Skate Games, que tindrà la resolució final pels volts de dos quarts d’una de matinada de dilluns. El CPA Girona, campió als WRG de Barcelona 2019 però que no va participar el 2021, sortirà en el primer lloc, fet que representa un hàndicap. El CPA Olot serà el setè grup a actuar i lluitarà per celebrar el seu catorzè títol mundial després d’haver estat campió l’any passat a Asunción (Paraguai) amb la coreografia Trampa mortal. Hi prendrà part un tercer equip català, el CPA Tona, que sortirà quart rere dos grups argentins, l’Argenshow i l’Adonia. Cinquè serà el Cristal Skating italià, vigent subcampió. El sisè que entrarà en acció serà el Millennium argentí; setè serà l’Olot. Tancaran la competició el Show Roller Team italià –bronze al Paraguai–, vuitè en l’ordre d’aparició, i el Royal Eagles, en la novena i darrera posició. El sistema que determina l’ordre ha canviat, no té preferències pel país amfitrió i i premia la regularitat en cites precedents. “Sortir cap al final ens dona una certa tranquil·litat”, explica el cap de files Ricard Planiol a Ràdio Olot: “Tenim una coreografia molt consolidada i estem tranquils. Arribem en molt bones condicions i tenim molts ganes d’actuar en un país de tradició i en un pavelló en què hi ha molt de públic”.

Amb la coreografia Escalant, l’equip garrotxí arriba a invicte en el curs després d’endur-se el campionat gironí, el català, l’estatal i el seu quinzè títol de campió d’Europa, tota una col·lecció grandiloqüent de victòries que el situen al capdamunt de les apostes. El CP Girona, per la seva banda, va ser quart a Forlì (Itàlia) en l’europeu amb el seu espectacle Sinapsis, amb el qual espera rendir al màxim a l’Argentina.

LA DADA

El CPA Girona sortirà el primer dels nou grups i el CPA Olot serà el setè a actuar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)