Futbol sala

El Barça deixa escapar la victòria

Futbol sala. Fase elit Champions. Dominava per 2-5 i encaixa tres gols en els darrers set minuts

Sport. Anderlecht 5 Barça 5

SPORTING ANDERLECHT:Roncaglio, Fits, Diogo, Jelovcic i Grello –cinc inicial–; Cristiano, Bex, Meyers, De Kerf, Tomic, Rescia, Roninho i Dillien.BARÇA:Dídac, Matheus, Lozano, Ferrão i Ortiz –cinc inicial–; Coelho, Antonio, Dyego, Adolfo, Pito, Catela, Sergio González, Marcenio i Freixas.GOLS:1-0 (3’) Fits. 1-1 (4’) Matheus. 1-2 (4’) Pito. 2-2 (5’) Diogo. 2-3 (14’) Ferrão. 2-4 (14’) Marcenio. 2-5 (31’) Adolfo. 3-5 (33’) Grello. 4-5 (38’) Rescia. 5-5 (40’) Fits.ÀRBITRES:Radojcic (Sèrbia) i Osomkov (Estònia) Targeta groga a Roncaglio, Roninho, Fritz i Dyego.

El Barça es va complicar la classificació per a la final a quatre de la Champions després d’empatar (5-5) contra l’Anderlecht en un partit que va dominar i que guanyava per 2-5 a falta de set minuts per acabar. Els belgues van marcar tres gols jugant amb cinc sense porter i van presentar la seva candidatura. Els blaugrana hauran de guanyar demà el Pula, l’amfitrió, i acabar amb una millor diferència de gols general que l’Anderlecht. Els belgues juguen contra l’United Galati abans del partit dels blaugrana.

L’inici de partit va ser molt intens i amb molt d’encert per part dels dos equips i es van marcar quatre gols en els primers cinc minuts (2-2). El Barça va acabar controlant el joc i va arribar al descans amb un 2-4. En la segona part va fer el 2-5, però els belgues va treure el porter jugador i van començar a anivellar el partit. El Barça va desaprofitar les ocasions que va tenir sense porter i els belgues van marcar tres gols en els darrers set minuts, el darrer a 46 segons del final.