Atletisme

Naima Ait Alibou és 23a en l’europeu de cros i quarta per equips amb la selecció estatal

La vilafranquina ha fet una cursa en progressió

La catalana Naima Ait Alibou (Pamplona) ha tingut un bon debut amb l’equip estatal i ha finalitzat en la 23a posició de l’europeu de cros que s’està disputant a Torí. La vilafranquina ha aconseguit la quarta posició per equips amb la selecció espanyola. Naima Ait Alibou ha estat la tercera corredora de l’equip estatal en puntuar per darrera de Irene Sánchez-Escribano, 15a, i Águeda Marqués, 17a. La vilafranquina ha fet una cursa en progressió, ja que en les primeres voltes ha passat al voltat del lloc 40, i després ha anat progressant molt bé.

La noruega Karoline Grøvdal ha revalidat el seu títol europeu de cros després de mantenir una gran lluita amb l’alemanya Konztanze Klosterhalfen, que ha acabat segona a quatre segons. El tercer lloc ha estat per l’alemanya Alina Reh. El conjunt alemany ha guanyat el títol per equips amb només 9 punts, segon ha estat la Gran Bretanya. La tercera posició ha sigut per Irlanda amb 50 punts i Espanya ha acabat quarta amb 55.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)