Futbol sala

El Barça aixeca la supercopa, el primer títol del curs

És el quart títol dels blaugrana en aquesta competició dels de Jesús Velasco

El Barça ha fet una segona part espectacular a Alzira a la final de la supercopa i ha aixecat el primer títol del curs després de l’eliminació de la competició europea. L’Inter Movistar no ha estat rival després del descans (3-5). És el quart títol del Barça i es queda a dues del Pozo.

El matx ha arrencat amb la lesió de Raya que ha abandonat la pista però ràpidament, al minut 5, Fits ha aprofitat una errada en la sortida de la pilota dels blaugrana per avançar els madrilenys (1-0). Sergio González ha tingut la primera oportunitat per empatar però el seu xut ha anat al pal. N’han tingut dues més el Barça, una de Sergio González i un xut de Sergio Lozano en una aturada increïble d’Herrero. Els blaugrana han sobreviscut però els últims instants tot i estar amb cinc faltes. A la segona part un xut de Coelho ha enviat un xut al travesser. Però després de tres pals Sergio González no ha perdonat i ha empatat al minut 23 (1-1). Al minut 27 hi ha hagut unes mans clares de l’Inter dins l’àrea però els àrbitres han considerat que no hi havia voluntarietat. Però només dos minuts més tard, al 29, Antonio ha aprofitat un mal refús de l’equip madrileny per posar el peu i posar el Barça per davant (1-2). Les coses encara s’han posat millor després del gol d’Adolfo (1-3) a cinc minuts pel final però l’Inter ha situat el porter-jugador i Cecilio en la primera acció ha reduït diferències (2-3). A 2:20 minuts pel final Dyego ha fet una de les seves clàssiques accions i ha afusellant per situar el 2-4. La sentència ha arribat amb un cinquè gol de Marcenio.