Futbol sala

Supercopa revitalitzant

Futbol sala. El títol segellat a Alzira després de vèncer El Pozo Múrcia (2-7) i el Movistar Inter (3-5) ajuda a pal·liar la desfeta de la Champions, que encara cou al vestidor del Barça

La plantofada que va suposar l’eliminació de la Champions encara cou i molt en el vestidor del Barça, però la consecució de la Supercopa d’Espanya, i la manera com es va segellar el títol, ajuda a pal·liar-ho. “Teníem una espina clavada i és clar que la supercopa no ens farà oblidar la Champions, però ens reforçarà molt anímicament. Era el títol més important en aquest moment i ara ho celebrarem. Volem ser els millors i això és una prova que estem en el bon camí”, sentencia el tècnic Jesús Velasco, que va obtenir el seu sisè títol des que s’asseu a la banqueta blaugrana.

Reivindicació

“L’equip ha demostrat les ganes i la gana que té, la necessitat de reivindicar-se després de l’eliminació a Europa. Sempre hi ha marge de millora. La qualitat no està en dubte i mentre ells vulguin, ho continuarem fent. Han vingut jugadors nous aquesta temporada que aporten coses noves i tenim molt marge de millora individualment i col·lectivament, així que serem ambiciosos”, insisteix el tècnic, després que el seu equip hagués tombat a dos dels grans referents del futbol sala espanyol, El Pozo (2-7) i l’Inter (3-5).

En la mateixa línia que l’entrenador es pronunciava el jugador més valuós de la final, el colomenc Adolfo Fernández. “Aquesta supercopa ens vindrà molt bé a nivell mental. És una gran alegria aixecar qualsevol títol amb el Barça, però aquest era especial i molt important després de la garrotada de la Champions. Aspiràvem com a mínim a arribar a la final a quatre i hem tingut dies durs i molt baixos a nivell anímic, però l’equip ha seguit treballant i hem fet un pas endavant fins i tot amb lesions”, sentencia.

EL PROTAGONISTA

Ara cal anar a buscar els tres títols que queden: la lliga, la copa d’Espanya i la copa del Rei
Adolfo
JUGADOR MÉS VALUÓS DE LA FINAL

Dissabte, derbi al Palau contra l’Industrias Santa Coloma

Des de l’endemà de la desfeta europea, la plantilla del Barça es va conjurar per lluitar per tots els títols possibles i de moment ja tenen la supercopa d’Espanya al sarró. De fet, des de l’eliminació a Pula (Croàcia), el conjunt de Jesús Velasco ha enllaçat set victòries, cinc en la lliga i les dues de la supercopa. Però la competició no s’atura i dissabte reprenen la lliga amb el primer partit de la segona volta, en què afrontaran el derbi català contra l’Industrias Santa Coloma al Palau Blaugrana (17 h, Esport3). Els de Jesús Velasco han estat els grans dominadors de la primera meitat del campionat i volen conservar els 4 punts de renda (37 i 33) respecte al segon classificat, el Palma. “Sabem com ens ha costat aconseguir tota aquesta gran ratxa, però dimecres cal canviar de xip i pensar ja a la lliga, i després en la copa del Rei i la copa d’Espanya”, reflexiona Adolfo, que es retrobarà amb el seu equip d’origen. El partit de dissabte serà el tercer enfrontament del curs entre el Barça i l’Industrias. Els dos anteriors es van resoldre a favor del conjunt blaugrana per la mínima: en la final de la copa Catalunya a Martorell (4-5) i en el primer partit de lliga disputat a Santa Coloma de Gramenet (5-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)