Atletisme

Catrofe defensa el títol català de cros a Mataró

Atletisme. L’atleta gironí, vencedor el curs passat a Santa Cristina d’Aro, és el principal candidat per revalidar la corona de camp a través

El gironí Santi Catrofe, ara a les files del Bikila, defensarà demà el títol català de cros a Mataró, que serà el marc del campionat de Catalunya de l’especialitat per novena vegada en els 104 anys de la competició. Catrofe, vencedor l’any passat a Santa Cristina d’Aro i que està completant una gran temporada de camp a través, tindrà com a principals rivals Aderrahim Ougra, Artur Bossy, Ibrahim Ezzaydouni i Abdenasser Oukhlefen, sense oblidar els corredors sub23 Adam Maijó i Eric Loré, que van competir en l’europeu de Torí. Entre els inscrits no faltarà el veterà Carles Castillejo, amb nou corones, l’atleta més llorejat, just quan es complirà una dècada del seu darrer títol, el 2013 a Mataró.

Sense Èlia Saura, les principals candidates al títol femení són Douae Ouboukir (Independent), vencedora el 2020 i el 2021, i la internacional sub23 Laura Rodríguez (Piélagos). També lluitaran per les places d’honor Cristina Silva, Mireia Guarner, Mercè Guerra i Marina Guerrero. Entre les catorze proves del programa matinal, els plats forts seran les curses sub23 i sènior: a les 11.50 h la femenina i a les 12.40 h la masculina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)