Handbol

Tarrafeta és baixa en el mundial per la fissura en una costella

Es va fer mal en el primer partit contra Montenegro i es convocarà un altre jugador

El central de la selecció espanyola Ian Tarrafeta es perdrà el que resta del mundial per culpa d’una fissura a la desena costella del costat dret que es va fer en el partit de dijous passat contra Montenegro. “La mala notícia és la lesió d’Ian que ens han confirmat que té una fissura en una costella i que es perdrà el Mundial” ha anunciat el seleccionador estatal Jordi Ribera. Tot i que en un primer moment es va pensar que era una simple contusió, com que el dolor continuava el jugador sabadellenc s’ha fet avui diverses proves que han confirmat la lesió. Ahir no va anar convocat en el partit contra Xile.

“Per nosaltres és un cop dur, perquè Ian venia fent-ho molt bé, estava totalment integrat i havia crescut molt a la selecció. Per al grup anímicament serà complicat, però tenim un equip que es va reformulant constantment i tirarem endavant” ha assegurat l’entrenador sarrianenc.

Aquesta baixa obligarà a Jordi Ribera a convocar un nou jugador, el nom del qual encara no es coneix, i que sortirà de la llista inicial de 35 jugadors inscrits per al torneig. “Encara estem valorant qui pot venir, a més per participar al torneig cal sotmetre’s a una prova” ha explicat Jordi Ribera. Cada jugador ha de presentar una PCR negativa realitzada 72 hores abans d’arribar a Polònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)