La selecció espanyola es classifica pels quarts de final del mundial

Fa una gran segona meitat i derrota per 26-31 Eslovènia

La selecció espanyola s’ha classificat pels quarts de final del mundial al derrotar per 26-31 Eslovènia en el segon partit de la segona fase de grups. Espanya, amb el sarrianenc Jordi Ribera dirigint l’equip i cinc jugadors catalans, ha fet una gran segona meitat en la que s’ha distanciat del seu rival després del 15-15 del descans. El MVP del partit ha estat pel porter del Barça Gonzalo Pérez de Vargas, mentre que el màxim anotador ha sigut Kauldi Odriozola amb 6 gols. Els catalans Ferran Sole i Adrià Figueras n’han fet 4 cada un.

El conjunt estatal ha sorprès als eslovens en els minuts inicials i ràpidament s’ha posat per davant en el marcador i s’ha distanciat de quatre gols (2-6) abans del minut 10. Eslovènia s’ha centrat en defensa, el seu porter ha començat a fer aturades i després d’un parcial de 4-0 ha empatat (7-7) en el minut 16. Espanya ha continuat per davant, però amb un marcador ajustat. S’ha avançat de dos gols en un parell d’ocasions i els eslovens han tornat a empatar. En el minut 26 Eslovènia s’ha posat per primer cop per davant en el marcador (14-13), però el conjunt estatal s’ha tornat a avançar i s’ha arribar al descans amb un empat, 15-15.

En els primers minuts de la segona meitat els eslovens s’han tornat a avançar i han estat una minuts dominant el partit (19-18) però, el conjunt estatal ha aprofitat millor les exclusions consecutives per un i altre equip, i amb un parcial d’1-6 s’ha tornat a posar per davant amb un 20-24 en el minut 45. Malgrat els intents dels eslovens Espanya ha mantingut un bon marge de gols (23-29) que l’han portat a la victòria per 26-31 i a la classificació pels quarts.