Espanya perd contra França (26-28) i acaba segona la fase de grups del mundial

Els dos conjunts ja estaven classificats pels quarts de final i encara no es coneix el rival

La selecció espanyola ha perdut contra el combinat francès per 26-28 i ha finalitzat en la segona posició del seu grup en aquesta segona fase del mundial que s’està disputant a Polònia i Suècia. Espanya, dirigida pel tècnic sarrianenc Jordi Ribera i amb cinc jugadors catalans, i França ja estaven classificats pels quarts de final i només es jugaven ser primer i segon del grup. Les dues seleccions no saben el seu rival, ja que es creuaran amb els dos primers del grup III i aquestes places se les disputaran Alemanya i Noruega en el partit que jugaran demà. Espanya jugarà contra el primer del grup.

La primera meitat ha sigut molt anivellada i amb alternatives en el marcador. La selecció francesa ha fet un parcial de 0-4 i s’ha avançat de tres gols (6-9), però el combinat estatal ha respost amb un 3-0 per tornar a empatar. Els dos equips han donat minuts a jugadors no tant habituals, però hi ha hagut intensitat i s’ha arribat al descans amb un 13-13.

La selecció estatal ha sortit molt centrada en defensa en la segona meitat i s’ha avançat de tres gols (19-16), però França ha reaccionat i s’ha posat per davant 23-24 en el minut 48. Després de l’empat a 24 el combinat estatal ha estat gairebé deu minuts sense marcar i França s’ha emportat la victòria. El català Dani Fernández ha marcat 7 gols i ha estat nomenat MVP del partit.