Espanya perd contra França i acaba segona

Handbol. Les dues seleccions ja estaven classificades per als quarts de final del mundial i només es jugaven les posicions en el grup

Espanya 26 França 28

ESPANYA:Corrales, Solé (1), Garciandia (3), Sánchez-Migallón (1), Guardiola (1), Cañellas (3) i Dani Fernández (7, 3p) –set inicial–; Pérez de Vargas (ps), Maqueda (2), Ángel Fernández, Alex Duixebàev (2), Figueras, Serdio (4), Valera, Dani Duixebàev (1) i Odriozola (1).FRANÇA:Gerard, Lenne, Mem (4), Remili (4), Briet (4), Grebille (3) i Fàbregas (2) –set inicial–; Desbonnet (ps), Lagarde, Prandi (3), Richardson, Tournat (3), Mahé (4, 3p), Luka Karabatic, Porte (1) i Nahi.PARCIALS:3-2, 4-4, 6-5, 7-9, 10-12 i 13-13 (descans) 17-15, 19-16, 22-20, 24-24, 24-27 i 26-28.ÀRBITRES:G. Nachevski i S. Nikolov (Macedònia del Nord). Van excloure Sánchez-Migallón (2), Maqueda (2) i Cañellas per Espanya i Luka Karabatic (2) i Briet per França.

La selecció espanyola va perdre contra el combinat francès per 26-28 i va finalitzar en la segona posició del seu grup en aquesta segona fase del mundial que s’està disputant a Polònia i Suècia. França i Espanya, dirigida pel tècnic sarrianenc Jordi Ribera i amb cinc jugadors catalans, ja estaven classificades per als quarts de final i només es jugaven ser primera i segona del grup. Les dues seleccions no saben el seu rival, perquè es creuaran amb els dos primers del grup III i aquestes places se les disputaran Alemanya i Noruega en el partit que jugaran avui. Espanya s’enfrontarà contra el primer del grup. El català Dani Fernández va marcar 7 gols de 8 llançament a porteria i va ser nomenat MVP del partit.

La primera meitat va ser molt anivellada i amb alternatives en el marcador. La selecció francesa va fer un parcial de 0-4 i es va avançar de tres gols (6-9), però el combinat estatal va respondre amb un 3-0 per tornar a empatar. Els dos equips van donar minuts a jugadors no tan habituals, però hi va haver intensitat i es va arribar al descans amb un empat, 13-13.

La selecció estatal va sortir molt centrada en defensa en la segona meitat i es va avançar de tres gols (19-16), però França va reaccionar i es va posar per davant en el marcador (23-24) en el minut 48. Després de l’empat a 24, el combinat estatal va estar gairebé deu minuts sense marcar i França es va acabar emportant la victòria.