Atletisme

Rosich: “És el primer míting de tant nivell”

Atletisme. La presidenta de la federació catalana destaca la qualitat de la reunió en pista coberta del 28 de gener a Sabadell

La presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA), Mercè Rosich, considera que la 8a edició del míting internacional de Catalunya en pista coberta, el dissabte 28 de gener a Sabadell, serà el millor dels que s’han disputat fins ara. “Pretenem tenir un atletisme de molt alt nivell a casa nostra. No és el primer míting que fem a Sabadell, però sí que pensem que és el primer de tanta qualitat. Mirant les dades, no hem tingut cap altre míting que aplegui tant nivell”, va assegurar Rosich en l’acte de presentació, a l’ajuntament de Sabadell.

No hi haurà una superestrella com en les edicions liderades per l’etíop Genzebe Dibaba, però sí que s’ha confeccionat un cartell prou equilibrat amb uns 160 participants provinents de 28 països, repartits en les tretze proves del programa. La reunió, amb entrada de franc, començarà a les 16.35 h i acabarà a les 19 h. Com ja es va anunciar en un article la setmana passada, el velocista nord-americà Mike Rodgers (60 m), els polonesos Piotr Lisek (perxa) i Michal Haratyk (pes), el murcià Mariano García (800 m), la neerlandesa Lisanne de Witte (400 m), la italiana Larissa Iapichino (llargada) i la banyolina Esther Guerrero (1.500 m) seran alguns dels noms propis de la reunió. Carles Baronet, vicepresident de la FCA, va anunciar la participació de dos atletes ucraïnesos que estan vivint en primera persona els estralls del conflicte bèl·lic: es tracta de Ievhèn Hutsol (800 m), que viu a Lviv, i Katerina Tabaixnik (1,99 m en alçada), que a l’agost va perdre la mare en un bombardeig a Khàrkiv.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)