Esquí

Espot corona els vencedors del descens del mundial FIS Para Alpine Ski 2023

L’estació d’Espot Esquí ha acollit la tercera competició dels FIS Para Alpine Ski World Championships 2023, la prova de Descens, una de les proves estrella per als atletes amants de la velocitat. Així, la jornada ha començat amb l’entrenament de Downhill a les 10:30h, sota unes condicions meteorològiques molt favorables i un gran nombre d’espectadors que han pogut gaudir-ne. Els entrenaments dels atletes han tingut lloc a la pista Bosc 2, la mateixa que ha acollit la cursa oficial de Descens a les 13:00h.

La disciplina Downhill o Descens es caracteritza per combinar la velocitat amb la tècnica de gir dels corredors i, en aquest cas, ha comptat amb la participació de 60 atletes (15 dones i 45 homes) dels 87 que estan inscrits als mundials FIS Para Alpine Ski 2023.

A la prova Downhill d’avui, la italiana Chiara Mazzel i el seu guia Fabrizio Casal han tornat a aconseguir la primera posició del podi de la classe Vision Impaired, amb una marca de 53:91. En Women Standing, la guanyadora ha estat l’alemanya Anna-Maria Rieder, que ha fet una marca de 55:35. En la classe Women Sitting, s’ha proclamat guanyadora l’holandesa Barbara Van Bergen, amb una marca de 55:29.

En la categoria masculina, la classe Vision Impaired ha estat encapçalada per l’austríac Johannes Aigner (48:38) i el seu guia Matteo Fleischmann. En Men Standing, la primera posició ha estat per el també austríac Markus Salcher, amb una marca de 50:03, mentre en la classe Men Sitting s’ha proclamat guanyador el noruec Jesper Pedersen (49:62).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)