Futbol sala

El Barça necessita la pròrroga per passar als quarts de la copa del rei

Els blaugrana guanyen per 5-7 a la pista del Sala 10 Saragossa amb tres gols importants de Pito

El Barça només s’ha pogut imposar al Sala 10 de Saragossa, de la segona divisió, i classificar-se pels quarts de final de la copa del rei en la pròrroga (5-7). Els blaugrana no han fet un bon partit de vuitens i fins el darrer minut de la segona meitat del temps suplementari no han assegurat la victòria.

El Barça ha disposat d’ocasions en els primers minuts, però el porter del conjunt aragonès ha fet bones aturades. En el minut 6 el Sala 10 s’ha avançat amb una jugada d’estratègia a la sortida d’¡un corner. Els blaugrana s’han refet molt aviat i Coelho ha empatat en un contraatac, però el joc blaugrana no ha tingut continuïtat pel que fa a efectivitat. A tres minuts del descans Antonio ha fet un penal i el Saragossa s’ha tornat a avançar (2-1).

El Barça ha fet els deures en els primers minuts de la segona meitat i Dyego ha empatat en el minut 24. No ha estat fins a nou minuts de la fi que els blaugrana s’han avançat amb un gol d’Adolfo (2-3). El Sala 10 Saragossa ha continuat lluitant i dos minuts després ha empatat de nou. En els darrers cinc minuts ha aparegut Pito, que ha marcat dos gols en tres minuts ha situat el 3-5 en el marcador. El darrer minut, però ha estat fatídic pels blaugrana. El Saragossa ha atacat de cinc sense porter i a 52 segons del final ha marcat i a falta de 32 segons ha empatat (5-5) davant el desconcerts dels blaugrana.

En la primera part de la pròrroga Freixas ha fet un parell de bones aturades i en la segona Pito ha anotat el 5-6 a falta de 56 segons del final, i Sergio Lozano ha marcat el definitiu 5-7 a porta buida a 5 segons per acabar.