Rugbi

La Santboiana guanya remuntant i el Barça perd en el darrer instant

Els de Sant Boi superen l’Ordizia (30-27) i els blaugrana cauen contra el Burgos, el tercer (35-37)

La Santboiana ha guanya el seu partit de l’onzena jornada de la divisió d’honor i s’ha retrobat amb el triomf, mentre que el Barça ha perdut en el darrer instant i trenca una ratxa de tres victòries seguides. Els de Sant Boi han derrotat per un ajustat 30-27 l’Ampo Ordiziam mentre que els blaugrana han perdut per 35-37 contra el Recoletas Burgos.

La Santboiana, setè, ha encaixat un 0-13 d’inici i s’ha apropat al novè classificat al descans, 13-16. En la segona meitat s’ha posat per davant, però el conjunt basc ha tornat a manar en el marcador i només a quatre minuts pel final ha assegurat el triomf amb un ajustat 30-27

El Barça, cinquè de la classificació ha perdut contra el tercer, que fa una setmana va derrotar també la Santboiana. Els blaugrana han començat malament (3-19), perdien per 16-19 al descans i han donat la volta al partit en la segona meitat (35-25). El Burgos ha estat molt encertat en els darrers instants i ha donat la volta al marcador.