Futbol Americà

El mític Tom Brady anuncia que es retira ‘per sempre’

Té 45 anys i ja va anunciar la retirada fa un any i va seguir jugant

El mític quarterback Tom Brady, considerat el millor jugador de la història de la NFL, ha anunciat la seva retirada definitiva del futbol americà, just un any després d’haver fet un anunci similar que finalment no va complir. El jugador dels Tampa Bay Buccaneers, de 45 anys, ha manifestat: “Aniré al gra immediatament. Em retiro per sempre”.

Ho ha fet públic en un curt vídeo difós a través de xarxes socials en què assegura que, ja que un només escriu un discurs de comiat una vegada a la vida, llegiria el mateix text de l’any passat.“Moltes gràcies a cadascun de vosaltres per recolzar-me a mi, a la meva família, als meus amics, companys d’equip, als meus competidors, podria continuar per sempre. Gràcies nois per permetre’m viure el meu somni absolut” ha apuntat Tom Brady.

El jugador nord-americà va fer el mateix anunci l’1 de febrer del 2022 però un mes i mig després va tornar dient: “La feina no està acabada”, per jugar la seva temporada número 23. En la seva carrera ha guanyat set vegades la Super Bowl, sis amb els New England Patriots i una amb els Tampa Bay Buccaneers. Ha estat tres cops MVP de la NFL i cinc vegades MVP de la Super Bowl.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)