Esquí

Gran vuitena plaça d’Albert Ortega en la combinada del mundial

El barceloní ha fet el 21è temps en el supergegant i en l’eslàlom a pujat al vuitè lloc

Albert Ortega ha aprofitat la seva oportunitat i ha finalitzat en una gran vuitena posició en la combinada del mundial que s’està disputat a Courchevel-Méribal, França. El barceloní, de 24 anys, ha fet un temps d’1:56.81 i ha acabat a 3.50 del campió mundial el francès Alexis Pinturault.

En el supergegant del matí Albert Ortega ha sortit amb el dorsal 36 i ha ocupat la 21a plaça amb 1:10.18, i a 1.93 de Alexis Pinturault que ha fet el millor registre (1:08.25). L’eslàlom s’ha disputat al migdia i el barceloní ha aprofitat la seva oportunitat, vuit dels esquiadors que havien quedat per davant seu no han sortit i quatre més no han acabat la baixada. Albert Ortega si que ha arribat a meta, ha fet 46.63 en l’eslàlom, el vuitè registre, i s’ha quedat a 2.10 del millor que ha estat el noruec Atle Lie McGrath (44.53). La suma dels dos temps l’ha catapultat a la impressionant vuitena plaça. Fa dos anys en els mundials de Cortina d’Ampezzo (Itàlia) va ser dotzè en la combinada.

Alex Pinturault, campió mundial de combinada al 2019 i segon al 2021, s’ha penjat la medalla d’or, mentre que l’austríac Marco Schwarz, que defensava el títol, ha acabat segon a deu centèsimes. Ha completat el podi l’austríac Raphael Haaser a 44 centèsimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)