Handbol

El Granollers certifica el bitllet per als vuitens de la Lliga europea

L’equip vallesà ha imposat el seu elevat ritme de joc al Balatonfüredi (33-30)

El Fraikin BM Granollers ha certificat el bitllet per als vuitens de final de la Lliga europea amb un triomf molt còmode contra el Balatonfüredi (33-30). L’elevat ritme de joc imposat pel conjunt vallesà ha acabat amb les aspiracions de l’equip hongarès, que ho té molt complicat per continuar viu en la competició. Per part granollerina, han destacat els 9 gols d’Antonio García i els 6 d’un sorprenent Bruno Reguart.

Antonio Rama ha apostat de sortida pel jove central cedit pel Barça Bruno Reguart com a director d’orquestra. L’exblaugrana, com si portés tota la vida a les files vallesanes, ha guiat amb encert el joc ofensiu dels locals, que han portat la iniciativa durant tota la primera meitat. Amb ràpides transicions i l’eficàcia d’Antonio García (6 gols a la primera meitat), tota la que li va faltar contra el Barça, el Granollers s’ha apuntat un primer parcial de 10-8. En defensa, l’equip català ha tingut problemes per tallar les connexions amb els pivots, però amb dos contraatacs de Torriani ha pogut arribar al descans amb tres gols de renda (17-14).

El Granollers ha sabut frenar l’embranzida inicial del Balatonfüredi (18-17) a l’inici de la segona meitat i mica en mica ha anat imposant el seu elevat ritme de joc. Sota la batuta de Jan Gurri, l’efectivitat de Yusuf i Garcia, i la connexió amb Salinas, l’equip granollerí ha obert l’escletxa fins al 28-21. Les intervencions de Marc Guàrdia sota els pals també han estat determinants en l’escapada local. El Granollers ha aconseguit una màxima renda de 8 gols (31-23), tot i que el conjunt magiar ha pogut maquillar el resultat en el tram final (33-30).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)