Ciclisme

Setena posició de Laura Rodríguez en l’eliminació de l’europeu

La badalonina també ha acabat vuitena en la persecució per equips

Laura Rodríguez ha fet una bona cursa d’eliminació i ha finalitzat en la setena plaça de l’europeu de pista que s’està disputant a Suïssa. La badalonina ha estat en el centre del grup en les primeres voltes per evitar ser eliminada d’entrada, i després s’ha posat en els primers llocs per no haver de patir. Quan quedaven nou de les setze participants hi ha hagut una caiguda de dues corredores i s’ha neutralitzat la prova. Finalment Laura Rodríguez ha acabat setena. La belga Lotte Kopecky s’ha emportat el títol.

Laura Rodríguez també ha format part de l’equip estatal que ha finalitzat en la vuitena posició en la persecució per equips i ha batut altre cop el rècord d’Espanya. Laura Rodríguez, Tania Calvo, Isabel Ferreres i Eukene Larrarte s’han enfrontat a Suïssa en l’eliminatòria i han estat superades (4:21.751). El seu temps de 4:26.621, és un nou rècord estatal i supera clarament el 4:28.054 que van fer en la qualificació de dimecres. L’equip espanyol ha fet el vuitè temps i no ha pogut estar entre els quatre primers que lluitaran per les medalles.

Helena Casas ha estat eliminada en els setzens de final de la velocitat individual al ser derrotada en l’enfrontament directe contra la polonesa Paulina Petri, que l’ha superat per 60 mil·lèsimes. La tarragonina ha ocupat la 18a posició en la qualificació amb un temps d’11.349 i ha passat als setzens de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)