Pàdel

El Polo revalida a Figueres el doblet en el campionat de Catalunya

El Reial Club de Polo de Barcelona s’ha alçat amb el títol en el Campionat de Catalunya Absolut per Equips de Primera Categoria. El conjunt barceloní ha aconseguit fer el doblet després de guanyar la final masculina i la femenina en la competició celebrada al Pàdel Indoor Figueres.

L’equip femení del RC Polo A s’ha imposat en la final al Reial Club de Tennis Barcelona 1899, per un marcador de 3 a 2. L’equip capitanejat per Eva Gayoso ha defensat i ha revalidat el títol aconseguit l’any passat a les pistes del Club Junior 1917 de Sant Cugat.

En categoria masculina el RC Polo s’ha imposat per 5 a 0 al Reial Club de Tennis Barcelona 1899. El conjunt capitanejat per Edu Piera i Jani Gisbert ha demostrat una clara superioritat a la final imposant-se en tots els duels.

La capitana del RC Polo, Eva Gayoso, ha assegurat que «el torneig des de l’inici ens ha deixat molt bones sensacions. Les jugadores noves i que s’han sumat a les més veteranes, s’han conjuntat molt bé per així aconseguir la victòria. Estem molt satisfetes i per mi és un orgull capitanejar-les». Per la seva part Edu Piera ha posat de manifest que «hem pogut revalidar un títol que cada cop és més exigent i com a club és un orgull», manifestacions compartides amb Jani Gisbert, qui apunta que «cada cop el nivell de la competició augmenta i estem molt contents pel doblet».

La competició ha tingut una valoració molt positiva per part de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), destacant el nombrós públic que durant els tres dies de competició ha omplert de gom a gom les graderies del club per presenciar en directe els partits. Les finals s’han retransmès en directe pel canal oficial de Youtube de la FCP.

En la cerimònia d’entrega de trofeus als equips finalistes i campions, el president de la FCP, Felip Ródenas, ha fet entrega d’una placa en agraïment per la hospitalitat i professionalitat demostrada al club organitzador, el Pàdel Indoor Figueres, representat pels seus responsables, Sergi Curto i Albert Faxedas.

L’alcaldessa de Figueres, Agnés Lladó; el regidor d’esports de l’Ajuntament de Figueres, César Barrenechea; el diputat d’esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef; i Eva Llonch, vocal de pàdel de Girona de la FCP, també han estat presents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)