Voleibol

El DSV Sant Cugat jugaria contra el Tenerife la semifinal de la copa si passa els quarts

El sorteig de la 48a edició de la copa femenina que ha determinat per quin cantó del quadre aniran els vencedors dels quarts de finals ja prefixats en base a la classificació de la primera volta de la lliga –els sis millors– s’ha fet avui al migdia de l’ajuntament de Sant Cugat. La copa es juga al pavelló 3 de la Zona Esportiva Municipal de Sant Cugat, que ha hagut d’ampliar l’aforament. El DSV Sant Cugat, l’amfitrió, debutarà contra el Cajasol dos Hermanas sevillà divendres a les 20 h, encreuament que ja havia quedat configurat prèviament. Abans, s’hauran enfrontat en l’altre partit de quarts l’Avarca Menorca, que té a les seves files a la catalana Mireia Orozco, i el Kiele Socuéllamos, en el qual hi milita una altra catalana: Clara Barceló. Si el Sant Cugat venç se les haurà dissabte (19.30 h) amb el Tenerife Libby,s La Laguna. Mentre que el rival del vencedor de l’altra duel serà l’Hidramar Gran Canària. La final es jugarà diumenge a les 12.30 h.

El vigent campió és el Tenerife Libby,s La Laguna, que va derrotar en la final l’Arenal Emevé de Lugo i en els quarts es va desfer del DSV Sant Cugat, que afronta la fase final de la copa per segona vegada. L’equip de Rafa Ruiz arriba engrescat pel darrer triomf en la lliga –3-0 coneta el Heidelberg Volkswagen, el penúltim– amb dues jugadores incloses en l’equip ideal: Itziar lópez i Maria Gomila. Ocupa el cinquè lloc situat en posició de fase pel títol. el Cajasol dos Hermanas, el rival de divendres, és quart.

L’alcaldessa, Mireia Ingla, ha destacat que “per a la nostra ciutat és un orgull que el Club Voleibol Sant Cugat sigui l’amfitrió d’un dels grans esdeveniments del voleibol estatal. Som una ciutat que vibra amb tota mena d’esport i que s’enorgulleix especialment de la seva aposta per visibilitzar l’esport femení. En aquest sentit, aquest club és un exemple d’excel·lència i competitivitat, però també de valors com el treball en equip, la cohesió i l’esperit de superació”.

Per al president del DSV Club Voleibol Sant Cugat, Salva Vendrell, “poder organitzar la 48ena edició de la Copa de la Reina a casa, a Sant Cugat, és un autèntic orgull per a un club com el nostre; formador i de base. Un club que forma jugadores per competir a les màximes competicions estatals, com la Copa de la Reina o la Superlliga. Amb esdeveniments com aquest fem crèixer el DSV Club Voleibol Sant Cugat i l’esport del voleibol a tota la ciutat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)