Rem

El CN Banyoles guanya l’estatal de llarga distància

El club gironí va aconseguir la victòria en els campionats d’Espanya que es van celebrar a Galícia gràcies a 4 medalles d’or i 2 medalles de bronze

El Club Natació Banyoles aconsegueix la victòria per segon any consecutiu al campionat d’Espanya de llarga distància de rem que es va celebrar a Castrelo de Miño (Galícia). En total, van ser 4 medalles d’or i 2 de bronze les que van donar al club gironí la victòria global.

Per una banda, Igor Teixidor va obtenir l’or a la categoria de l’individual Juvenil Masculí que va marcar un temps de 21:27.18. A més de Teixidor, l’únic que va obtenir una medalla d’or individualment va ser Aleix Garcia a la categoria d’absolut masculí. Garcia va marcar un temps de 20 minuts, 15 segons i 41 centèsimes.

A banda dels individuals, el CN Banyoles va sumar dues medalles d’or en la categoria de dobles cadet masculí, gràcies a Matvey Gorshkov i Joan Sánchez. El temps combinat entre tots dos va ser de 21 minuts, 2 segons i 34 centèsimes.

L’altra medalla d’or va anar a càrrec de Carina Torres i Judit Vilà a la categoria de dobles de Cadet Femení. El temps combinat entre totes dues va ser de 23 minuts, 11 segons i 50 centèsimes.

Per altra banda, la parella conformada per Ixchel Tura i Adriana Pujol van aconseguir el bronze en la categoria de dobles 2x en el cadet femení. El temps que van marcar totes dues va ser de 22 minuts, 57 segons i 99 centèsimes.

L’altra medalla de bronze va ser per a Manel Balastegui a la categoria d’absolut masculí, mateixa en la qual Aleix García va emportar-se la medalla d’or. Balastegui va fer un temps de 20 minuts, 39 segons i 45 centèsimes.

A la mateixa localitat també es van celebrar els Campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques de rem, on la selecció catalana de rem va quedar en la segona posició, amb 118 punts, pels 198 d’Andalusia i 85 de Galícia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)