Esports de muntanya

Pau Coll finalitza 13è en la prova per equips del mundial a Boí Taüll

Junt amb el madrileny Antonio Alcalde, han completat la cursa en un temps de 2 hores, 18 minuts i 21 segons, a 22 minuts dels guanyadors

El català Pau Coll ha obtingut una bona tretzena posició en la cursa per equips del campionat del mon d’esquí de muntanya que s’està celebrant durant aquesta setmana a l’estació d’esquí de Boí Taüll. L’atleta de Vilajuïga del Ski Club Camprodon ha fet la prova juntament amb el madrileny Antonio Alcalde.

Tots dos han completat la competició en un temps de 2 hores, 18 minuts i 21 segons. Coll i Alcalde s’han quedat a 21 minuts i 58 segons dels primers classificats. Aquests són els italians Matteo Eydallin i Robert Antoniolini. Els transalpins han completat la prova en un temps d’1 hora, 56 minuts i 28 segons.

A menys d’un minut de diferència, ha finalitzat la parella francesa formada per Xavier Gachet i William Bon Maridon, amb un temps d’1:57:20. Completant el podi en la tercera posició, ha finalitzat un altre duo italià, format per Nadir Maguet i Davide Maginni, amb un temps de 2 hores i 21 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)