Més esport

Cornellà homenatja l’esport femení

Unes 700 persones es van reunir a l’auditori de Cornellà per retre homenatge a l’esport femení de la ciutat. L’acte va servir per donar visibilitat i posar en valor totes les nenes i joves esportistes, tant escolars com federades, i reconèixer la tasca tècnica, organitzativa i administrativa. En la festa esportiva, presentada per la periodista Olga Viza, es va posar de manifest la importància de valors com la il·lusió, l’esforç, la tolerància, l’esperit de superació i el respecte.

L’alcalde, Antonio Balmón, va mostrar la seva satisfacció per la bona salut de l’esport femení a la ciutat i va destacar la importància dels clubs que sempre han treballat per la paritat i per fomentar l’esport femení des de la base, a les escoles i també a l’esport federat. “Sou poderoses, fortes i valentes. Volem una societat on tothom es valori en funció dels drets, deures i capacitats i no pel gènere.” L’acte va comptar amb la presència de representants dels clubs de la ciutat, agents socials, esportistes i personatges del món social, polític i cultural de la ciutat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)