Atletisme

La Mitja Marató del Pla de l’Estany, diumenge

La Volta Popular a l’Estany torna després de quatre anys

La 28a Mitja Marató del Pla de l’Estany, que organitza el Club Natació Banyoles, es durà a terme aquest diumenge amb el circuit homologat que es va dissenyar per a la 25a edició, el 2019. Son dues voltes senceres a l’Estany (una en cada sentit) i es passa pel centre històric de Banyoles, inclosa la Plaça Major.

La cursa s’ha presentat aquest dilluns amb el president del Club Natació Banyoles, Jordi Casanova, del regidor d’Esports de Porqueres, Narcís Vidal, del regidor d’Esports de Banyoles, Jordi Congost i de l’atleta del club organitzador i triple guanyador de la Mitja, Pol Espinosa. La cursa ja té 473 inscrits, se n’esperen mig miler i hi haurà llebres per fer 1h25, 1h35, 1h45 i 1h55.

La novetat d’aquest any és que es recupera la Volta Popular a l’Estany de Banyoles després de quatre anys d’absència per motius relacionats amb la pandèmia. Serà la 13a edició i repetirà el circuit de 7 km.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)