Hoquei sobre herba

Tres equips catalans passen a les semifinals de la copa masculina, i dos en la copa femenina

En nois l’Atlètic Terrassa s’enfrontarà a l’Egara i el FC Barcelona al Club de Campo i en noies l’Atlètic Terrassa jugarà contra el Polo

Tres equips catalans s’han classificat per les semifinals de la copa masculina i dos per les semifinals de la copa femenina, que s’estan disputant a les instal·lacions el Club de Campo de Madrid. En els quarts de final de la copa masculina l’Atlètic Terrassa, que defensa el títol, ha derrotat per 2-1 el Polo, mentre que l’Egara ha superat per 5-4 el Junior. L’Atlètic Terrassa i l’Egara jugaran demà la primera semifinal (15 h). El CD Terrassa ha perdut per 0-3 contra l’amfitrió, el Club de Campo, mentre que el FC Barcelona ha derrotat en els shoot outs (1-3) el complutense després de l’empat a zero. El Club de Campo i el FC Barcelona disputaran la segona semifinal (17 h).

En la categoria femenina el Junior ha estat derrotat en l’últim minut pel Club de Campo (1-2). L’amfitrió jugarà la primera semifinal contra la Real Sociedad que ha derrotat el Complutense (2-0). L’Atlètic de Terrassa ha superat en els quarts a l’Egara en els shoot outs (2-1) després d’un empat sense gols, mentre que el Polo s’ha desfet del Taburiente per 4-1. l’Atlètic de Terrassa i el Polo jugaran demà la segona semifinal (13 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)