Futbol sala

L’Industrias es retroba amb la victòria després de vuit jornades

Guanya per 4-1 l’Antequera, suma tres punts importants i s’allunya de la zona de descens

L’Industrias Santa Coloma s’ha retrobat amb la victòria desprès de vuit jornades sense guanyar en la lliga. El conjunt colomenc s’ha imposat per 4-1 al BeSoccer UMA Antequera i s’ha allunyat una mica de les places de descens. L’Industrias havia sumat quatre empats i quatre derrotes en aquesta ratxa sense aconseguir el triomf. L’equip de Xavi Closas ha fet una gran primera meitat i en la segona ha assegurat els tres importants punts.

Els colomencs han iniciat el partit amb molt d’encert i en el minut 11 de joc ja guanyaven per 2-0 amb gols de Rufino i Cordo. L’Antequera ha posat a prova al porter Borja en els minuts següents i ha reduït la diferència en el 17, però Verdejo ha aprofitat una gran jugada d’Álvarez en el mateix minut per marcar el 3-1 amb que s’ha arribat al descans. En la segona meitat els locals han continuat tenint ocasions i en el minut 34 Santos ha marcat el 4-1. El conjunt andalús ha sortit amb porter jugadors els darrers cinc minuts, però el marcador no ha variat.