Més esport

Més de 300 centres i 50.000 alumnes adherits al Dia de l’educació física al carrer

El Dia de l’educació física al carrer (DEFC) ha anat creixent de manera significativa en participació a Catalunya, i l’edició d’aquest any serà de rècord. Falta encara gairebé un mes perquè se celebri, el 26 d’abril, i ja hi ha més de 50.000 alumnes participants i més de 300 centres adherits.

Pràcticament totes les comarques de Catalunya tenen algun centre que celebrarà l’educació física i que reivindicarà els seus trets beneficiosos per als escolars, segons dades recollides pel Col·legi de professionals de l’activitat física i l’esport (Coplefc).

Els atractius

El projecte posa en valor el caràcter plenament educatiu de la matèria escolar d’educació física i els seus beneficis presents futurs. Un altre aspecte que explica l’èxit de les successives edicions és que la manera de participar-hi empodera cada centre, així com les i els mestres i el professorat d’educació secundària que decideixen d’adherir-s’hi, ja que en són els promotors directes per mostrar algunes de les activitats que des de l’educació física duen a terme i promouen en els infants i adolescents.

El creixement d’adhesions al DEFC a Catalunya no ha parat de créixer des de la primera edició, el 2016, amb 16 centres i 1.483 alumnes. L’any passat, s’hi van implicar 202 centres i 37.306 alumnes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)