Waterpolo

L’Assolim CN Mataró, al complet

Waterpolo. Amb l’arribada d’Anni Espar, l’equip de Dani Ballart ja està a punt per afrontar la final a quatre de la Champions amb la semifinal de divendres contra el Dunaujvàros a l’horitzó

L’Assolim Mataró es troba a quatre dies d’una de les cites més importants de la seva història, la final a quatre de la Champions a Sabadell, la segona que disputen després d’haver-s’hi estrenat a Kirixi 2017. Aquest cop, però, l’equip de Dani Ballart hi arriba amb possibilitats evidents de lluitar pel màxim guardó després d’haver dibuixat una trajectòria immaculada, amb nou victòries en nou partits. El penúltim escull serà divendres contra el Dunaujvàros.

Ahir a la piscina del CN Mataró van fer un entrenament obert als mitjans amb la presència de totes les components de la plantilla, un cop Anni Espar va arribar dilluns provinent de Brisbane, on disputa també la lliga australiana. “El meu cos ja està acostumat als viatges. Dilluns ja em vaig entrenar i fins divendres hi ha temps de sobres per recuperar-me totalment i arribar a la semifinal al cent per cent. Tenim moltes ganes de rubricar el bon joc que estem exhibint durant tot el curs”, remarca Espar, que vol sumar el seu primer guardó europeu amb el CN Mataró després dels quatre que atresora amb el CN Sabadell. Al tècnic Dani Ballart tampoc el preocupa que una de les seves jugadores de referència s’hagi reincorporat als entrenaments la mateixa setmana de la fase final: “L’Anni fa tres temporades que està amb nosaltres. La tàctica la té ben integrada i si hi ha alguna variació és tan intel·ligent i té tanta qualitat que ho aplica en un segon. A les jugadores brillants, poca cosa els has d’explicar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)