Tennis

Carlos Alcaraz domina a Taylor Fritz i avança a les semifinals de Miami

El murcià ha guanyat al nord-americà per 6-4 i 6-2 en 1h18 i s’enfrontarà a la següent eliminatòria amb Jannik Sinner

Després d’una jornada que va estar ajornada per culpa de la pluja, l’acció ha retornat al Màsters 1000 de Miami. Una de les atraccions principals ha estat la victòria de Carlos Alcaraz (1) per 6-4 i 6-2 en 1 hora i 18 minuts davant Taylor Fritz (9) en els quarts. El seu rival a les semifinals serà l’italià Jannik Sinner (10) que en la jornada de dimecres, just abans de la pluja, es va desfer del finlandès Emili Ruusuvuori per 6-3 i 6-1.

El murcià no ha tingut molts problemes en superar al nord-americà, sense cedir cap set i protagonitzant un joc molt sòlid. Amb aquesta victòria Alcaraz se situa a dues victòries d’aconseguir el Sunshine Double (és a dir, guanyar en el mateix any el torneig d’Indian Wells i Miami), a més de revalidar el número 1. En l’altre semifinal, estarà Danïil Medvédev (4), que s’ha imposat al local Christopher Eubanks en dos sets, 6-3 i 7-5. El seu rival serà el rus Karén Jachánov, qui ha vençut a l’argentí Francisco Cerúndolo en dos sets, amb un 6-3 i 6-2, i s’enfrontarà a un dels millors jugadors del circuit ATP.

En el quadre de la WTA, la sorpresa ha arribat en les semifinals del torneig. I és que la kazakh Yelena Rybakina (10) ha superat a la tennista local Jessica Pegula en dos sets, per 7-6 i 6-4, avançant cap a la final del torneig. Mentrestant, l’altre semifinal se celebrarà aquesta nit entre la txeca Petra Kvitova, que ha superat en 3 sets aquesta matinada a la rusa Yekaterina Aleksándrova amb un 6-4, 3-6 i 6-3, i la romanesa Sorana Cirstea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)