Rugbi

La Santboiana supera el Barça (35-21) i fa un pas de gegant per poder jugar els quarts a casa

La UE Santboiana s’ha emportat el duel català contra el Barça (35-21) al Baldiri Aleu i ha fet un pas de gegant per refermar-se entre els quatre primers, que donen dret a jugar els quarts de final de lliga a casa.

El conjunt local ha dominat la primera meitat (20-14), amb els punts de marca d’Aleix Buira i Federico Bianchini i l’efectivitat en els xuts de càstig de Juan Pablo Socino. L’equip blaugrana, que havia anotat amb els assajos de Daniel Barranco i Joan Losada, ha reaccionat després de la represa i ha capgirat el resultat amb una nova marca de Pau Aira i una altra transformació de Bautista Guemes (20-21). El partit estava molt anivellat, però el Barça s’ha vist penalitzat per la pèrdua de dos jugadors per targetes. La Santboiana no ha desaprofitat l’ocasió i ha sentenciat el duel amb les marques de Pau Anguita i Juan Manuel Lescano. Amb aquesta derrota, el conjunt de Santiago Monteagudo es manté en sisè lloc, tot i que encara té dos partits pendents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)