Waterpolo

Les campiones europees de l’Astralpool Sabadell han estat rebudes a l’Ajuntament

La capitana Maica Garcia ha manifestat que l’equip té un ADN guanyador a Europa

Les sis vegades campiones d’Europa de l’Astralpool Sabadell han estat rebudes aquest migdia a l’Ajuntament de Sabadell. Els components de l’equip vallesà que va guanyar dissabte per sisena vegada la màxima competició europea de waterpolo han estat rebudes al Saló de Plens del consistori vallesà i posteriorment han sortit al balcó de l’ajuntament, on la capitana Maica García ha aixecat la copa de campiones. Ja jugadora de l’Astralpool Sabadell ha destacat que el seu equip té: “un ADN guanyador a Europa”i ha manifestat: “És un somni tornar a ser campiones d’Europa i un orgull tenir el suport de la ciutat tant a la piscina com avui a l’ajuntament”.

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha destacat durant el seu parlament que és “un orgull per a la ciutat” tenir un equip femení “que ja ha guanyat 6 Copes d’Europa i 48 títols en totes les competicions nacionals”. El president del CN Sabadell, Claudi Martí, ha valorat que “fa un any”, l’equip va perdre la final a Grècia, “i ara estem celebrant que la copa torna a la nostra ciutat”. Per part seva, l’entrenador de l’Astralpool Sabadell, David Palma, ha destacat que “entrenar aquest equip és un regal i aquest èxit és part de tothom”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)